Utställning

Vinnare Nordstjärnan 2023

Utställning

Vi är en arbetsgruppen som engagerar oss i våra rasspecialutställningar.

Klubben arrangerar årligen en utställning för våra raser Briard och Picard. 

Utställningen hålls på olika platser i landet för att vi skall kunna nå ut till våra medlemmar som finns runt om i Sverige men även för att locka våra Nordiska ras-kollegor. 
Vi tycker det är viktigt att arrangera rasklubbsutställning för det ansvar vi har för rasen, dvs att bidra med friska och funktionsdugliga hundar. 

För att säkerställa att Briarden och Picarden följer rasernas exteriör arrangerar vi dels utställningar men även exteriörbeskrivningar. Standarden som våra raser bedöms efter är framtagen i varje ras hemland och fastställs av FCI ( Fédération Cynologique Internationale ).

Vad gör vår grupp?
Vi planerar bland annat våra utställningar, ansöker om utställningar, bokar domare & ringsekreterare, samarbete med andra rasklubbar samt ordnar med sponsring och hederspriser. 
Tycker du att utställning är intressant samt vill lära dig mer? Känner du att du vill vara delaktig ? Då är du hjärtligt välkommen att bidra i vår arbetsgrupp där vi kompletterar med fler kompetenser och härliga människor som brinner för vår ras. Kontakta gruppens sammankallande Lotta Storm. 
Sök